LEGO 75810 Stranger Things The Upside Down @2TTOYS

Fans van de wereldwijde Netflix orignal-serie zullen de authentieke facts van dit aantrekkelijke verzamelobject LEGO® Stranger Issues 75810 Het Ondersteboven zeker waarderen.

https://2ttoys.nl/contents/nl/p54378_LEGO®-75810-The-Upside-Down.html

Dit stevige, van stenen gebouwde design kan omklappen van de echte wereld naar het Ondersteboven. Door de manier waarop de bouwinstructies zijn samengesteld is dit design ideaal om samen fulfilled vrienden of familie te bouwen. Het huis van de familie Byers bestaat uit de slaapkamer van Will, de woonkamer en de eetkamer. De Onderstebovenversie van het huis, uit een alternatieve dimensie, bevat alle kamers die het design uit de echte wereld ook heeft, maar dan fulfilled het donkere, overgroeide en vervallen uiterlijk dat enthusiasts immediate zullen herkennen uit de serie. Deze speelset fulfilled 8 Stranger Issues figuren fulfilled hun eigen accessoires is een geweldig cadeau voor Stranger Issues enthusiasts. Ze zullen veel plezier beleven aan het bouwen van deze established en hem fulfilled trots neerzetten als teken van hun passie voor de serie.
Dit LEGO® Stranger Issues speelgoed is inclusief 8 immediate herkenbare Stranger Issues minifiguren uit de Netflix initial-hitserie: Elf, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, commissaris Jim Hopper en de Demogorgon.
Het huis van de familie Byers bestaat uit een veranda fulfilled meubilair, een woonkamer, een eetkamer en Wills slaapkamer.
De woonkamer heeft authentieke facts uit de serie, zoals de alfabetmuur fulfilled oplichtfunctie, een bank, een koffietafel, een telefoon, een bijl, een ‘vermist’-flyerelement fulfilled sticker en een berenval om de Demogorgon te vangen.
Wills slaapkamer, die een centrale rol speelt in de serie, is in dit design natuurgetrouw nagemaakt fulfilled facts als de radio van Will, zijn mattress, bureau, bureaulamp, tekeningen en filmposters.
In de eetkamer bevinden zich een leunstoel, dozen fulfilled kerstverlichting, een fantasygame-spelregelboekelement fulfilled sticker en een plant in een pot.
De zolderruimte bevat een thoughts flayer-tekeningelement fulfilled sticker en een tovenaarshoed voor ‘Will de Wijze’.
De Onderstebovenset geeft de uitstraling van de Netflix initial-serie goed weer, fulfilled de griezelige begroeiing, donkere kleuren en de vervallen aanblik.
De politieauto van commissaris Jim Hopper heeft een afneembaar dak voor eenvoudige toegang tot het interieur en een pompoen-element als herinnering aan seizoen two.
Accessoire-elementen: de katapult en zaklamp van Lucas, de walkietalkie en het kompas van Dustin, de zaklamp en walkietalkie van Mike, de koffiemok van Hopper, de zaklamp en tekening van ‘Will de Wijze’ van Joyce en de wafel van Elf.
Dit Stranger Issues-verzamelobject bestaat uit meer dan two.two hundred onderdelen die in eleven zakken worden geleverd, zodat de echte wereld en het Ondersteboven tegelijk kunnen worden gebouwd voor een gedeelde bouwervaring.
Afmetingen: ca. 32 cm hoog, forty four cm breed en 21 cm diep.